Over ons

Bemiddeling is mensenwerk                                                                                 

Er zijn inmiddels veel bemiddelaars actief in de uitzendbranche en ze verschillen vaak enorm van elkaar qua aanpak. In principe maakt dit ook niet uit alleen is mijn motto altijd: Verlies het menselijke aspect niet uit het oog!

Ook freelance werk blijft mensenwerk. Dat wordt vaak onderschat waardoor de  specialist zich op sommige momenten meer een product voelt dan een persoon.

Wij bij ETM interim consultancy beseffen dat  goed en gaan dan ook voor de menselijke aanpak. Een bijna ambachtelijke aanpak want dat is wel wat het is, een ambacht!

Freelancers zijn ook gewoon mensen en verdienen dan ook menselijke en persoonlijke aandacht. Geen onpersoonlijke vacatures die per e-mail worden verstuurd met state-of-the-art intelligente software en welke uiteindelijk helemaal geen match zijn met wat de professional wil en naar op zoek is.

Bij ETM interim consultancy wordt alleen persoonlijk gemaild, gebeld, ge-apped of face-to-face gesproken. Wij willen weten wie je bent en wat je zoekt en kijken of dat overeenkomt met de verwachting van de opdrachtgever en past in de cultuur. Want je wilt tenslotte niet alleen maar leuk werk maar ook in een leuk en passend team terechtkomen!

ETM interim consultancy is gespecialiseerd in te IT-sector maar biedt vacatures aan binnen alle andere sectoren en heeft bovendien een groot netwerk van bedrijven, bemiddelaars en specialisten met een oog voor talent én persoon. 

Wat is de werkwijze van ETM interim consultancy?
De recruiter bij ETM interim consultancy is zelf een (IT)freelance professional en actief (geweest) op verschillende opdrachten bij grote en soms ook internationale bedrijven. Het voordeel hiervan is dat er begrip, kennis en ervaring aanwezig is van de , vaak niet goed begrepen,  uitzendwereld en de partijen die hierin werkzaam zijn.

Het zoeken naar freelance opdrachten is vaak een ondankbare klus. Er moet veel gebeld en gemaild worden en niet iedereen zit te wachten om weer voor de zoveelste keer zijn of haar CV aan te passen. Bovendien is het niet voor iedereen helder hoe een mooie en doeltreffende CV gemaakt moet worden. ETM interim consultancy helpt hierbij door het zoeken en communiceren uit handen te nemen en je te helpen je CV op en top te krijgen zodat deze opvalt in de stapel CV's die op het bueau van de opdrachtgever liggen! Ook zorgen we dat we je altijd helpen bij de communicatie tussen jou en de opdrachtgever waardoor je er nooit alleen voor staat!

Transparantie
Er is niets zo vervelend om er als freelancer achter te komen, halverwege de opdracht, dat er een veel te hoog percentage van het uurtarief wordt gerekend voor de bemiddelpartij zelf. Daardoor ontstaat er een scheve verhouding tussen de verwachting van de professional en de opdrachtgever en dat is zonde. Bovendien moet het percentage wel in verhouding staan met de werkzaamheden die ervoor gedaan worden door de inhurende partij. ETM interim consultancy is transparant over dit percentage en houdt deze ook laag wat overeenkomt met werkzaamheden die ervoor worden uitgevoerd. Hierdoor blijft er meer over voor de freelancer en heeft de inhurende/wervende partij een gemotiveerde medewerker!

Social Media
ETM interim consultancy is actief op social media en met name op LinkedIn. Vacatures worden in groepen geplaatst met daarin de juiste doelgroep voor de vacature. Hierdoor wordt snel een goede kandidaat gevonden en wordt er ook snel gecommuniceerd met deze kandidaat. Op deze manier groeit het netwerk van ETM interim consultancy praktisch dagelijks. E-mail wordt alleen gebruikt voor formele zaken en om documenten uit te wisselen. Voor persoonlijk contact wordt vaak Whatsapp gebruikt. Dit is een snelle en prettige manier van werken voor de meeste professionals. 

Bereikbaarheid
Het goed en snel bereikbaar zijn is één van de speerpunten van ETM interim consultancy. Niet alleen binnen kantoortijden maar ook daarbuiten, zover mogelijk. Voor bepaalde klussen is snelheid geboden zoals het indienen van CV's binnen deadlines. Daardoor gebeurt het soms dat er 's avonds laat of in het weekend nog wordt geapped en er CV's worden heen en weer gestuurd die worden aangepast door ons om toch nog op tijd te kunnen zijn voor het indienen van een opdracht. Of er is gewoon gehoefte om vragen te stellen over freelance zaken, te brainstormen of informatie over uitbetaling van facturen te krijgen. ETM interim consultancy is op deze manier een persoonlijke partner, coach en collega waar je altijd terecht kan!

Nieuwsgierig? Neem contact op!
Bent u een freelancer en wilt u gewoon even sparren met een ervaren andere freelancer of bent u een MKB bedrijf dat de kosten voor werving en selectie wil drukken? Bent u een starter en bent u op zoek naar iemand die met u meedenkt? Neem contact met ons op!

Wordt lid van de Linked Groep: Projecten bij de overheid voor de nieuwste interim overheids vacatures! 

Zoek je een opdracht? Bekijk onze openstaande vacatures of upload je CV: 

Ga naar vacatureoverzicht  Ga naar CV Uploaden

Zoek je een professional? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Ga naar contactpagina

Wij nemen geen personeel vast in dienst en doen uitsluitend bemiddeling op basis van freelance, Detavast, Werving & Selectie of Detachering op projectbasis.

Voor meer info, neem contact met ons op!